Presentatie

Onze firma is reeds 15 jaar actief op het gebied van passieve brandveiligheid. Wij bieden u brandwerende, gas- en waterdichte afdichtingen, noodzakelijk in de strijd tegen brandverspreiding.

Onze producten:
Wij bieden u een totaalpakket inzake industriŽle afdichtingssystemen voor kabel- en buisdoorvoeringen:

  • CSD-afdichtingspluggen in verschillende rubbersoorten en types.
  • CSD RISE-systeem: afdichting door middel van rubberen slangdelen met siliconenkit.
  • CSD RISWAT-systeem: afdichting door middel van rubberen slangdelen met siliconenkit.
  • STOPAQ FN 2100
  • MCT-Brattberg: modulair blokjessysteem

Nieuw in ons assortiment zijn de luminescerende producten, YFESTOS. Die producten worden gebruikt als vluchtwegmarkeringen en vormen zo de perfecte aanvulling in het kader van passieve brandveiligheid. Het pakket bestaat uit een zeer uitgebreid aanbod luminescerende producten met een zeer hoge helderheid: pictogrammen, low-iocation-systeem, tegels, verf, siliconenkit,... met een gewaarborgde lichtemissie gedurende meer dan 10 uren!

Montageteam
Ons montageteam staat garant voor de perfecte plaatsing van de verschillende systemen. Doorvoerramen worden ingemetseld of op wand/vloer gemonteerd en afgedicht met passende moduleblokken, na het trekken van de kabels. Lekkende doorvoeren worden alsnog gedicht met mechanische systemen of met bitumineuze pasta's.

Expertise in afdichtingen
Passieve brandwerende constructies vormen de hoeksteen van basisprincipes als compartimentering van risicoruimtes en beveiliging van evacuatiewegen. Brandveilig bouwen kan niet worden geÔmproviseerd. Het moet worden gepland vanaf de beginfase van het project. Aangezien onze firma reeds vele jaren actief is op het gebied van afdichtingen, hebben wij een zekere expertise ontwikkeld en kunnen wij u dan ook professioneel advies geven omtrent alle soorten afdichtingen.
Onze producten zijn uitgebreid getest door verscheidene controlebureaus. Certificaten evenals testrapporten zijn dan ook onmiddellijk verkrijgbaar.

Demonstratie
Natuurlijk staan wij ook klaar om persoonlijk onze producten voor te stellen. De demonstratie is volledig vrijblijvend.
Er is ook een bezoek mogelijk aan het research- en ontwikkelingscentrum van onze fabrikant CSD international in Aalten, Nederland. Dat R&D-centrum functioneert als trainings- en opleidingscentrum voor passieve brandpreventieproducten en -systemen en voor de verbetering van vluchtwegmarkeringen in gebouwen en op schepen. Het centrum bestaat uit een presentatieruimte en een zogenaamde mock-up van ongeveer 500 m≤ waarin diverse vluchtwegmarkeringssystemen zijn aangebracht om de effectiviteit aan te tonen. Alle bewegingen en gedragingen worden geregistreerd!
Het centrum omvat verder drie laboratoria waarin grootschalige brandproeven, mechanische proeven en lichtemissie-onderzoeken worden uitgevoerd op de CSD-producten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor bijkomende informatie. Brochures, tabellenboekjes, uitgebreide documentatiemappen, technische fiches, brandtestrapporten, certificaten,...

Wij zijn bereikbaar via telefoon, fax en e-mail en beantwoorden graag snel en correct al uw vragen.

Met de meeste hoogachting,

Bob Zwaenepoel
Zaakvoerder